Dr. Nádudvari Piroska

Aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos

Orvosi diplomámat 1991-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. Már egyetemi éveim során is a súlyos betegek kezelése érdekelt, dolgoztam a Transzplantációs Klinikán és az Országos Kardiológiai Intézet Szívsebészeti Intenzív Osztályán, majd mentőtisztként. 1991-től a Városi Kórház Siófok Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán, majd 1998-tól Nógrád Megyei Kórházban dolgoztam. 2004-től a Tamed-Ex Magánklinika kötelékében tevékenykedtem Siófokon, ezután 2006-tól Siófok Városi Kórház, Kaposi Mór Oktató Kórház Kaposvár Sürgősségi betegellátó centrumban láttam el feladatokat. 

2017-től vagyok az Iris Ápolási Intézet munkatársa, 2018 és 2021. március 1. között az Ajkai Magyar Imre Kórház Intenzív Osztályát vezettem, melynek során a Covid-19 betegségben szenvedők intenzív terápiás ellátásában is tapasztalatot szereztem.

Aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát tettem 1995-ben Budapesten.

Szakmai tapasztalataim:

Általános anesztézia, gerincközeli és egyéb regionális érzéstelenítések az általános sebészet, baleseti sebészet, urológia, szülészet-nőgyógyászat, egynapos sebészet, plasztikai sebészet területén.

Intenzív terápia: mérgezések, anyagcsere krízisek, politraumatizált sérültek, agy-koponya-gerincsérültek, kardiológiai-sürgősségi kórképek ellátása, újraélesztés, szepszis, donorgondozás.