Impresszum

I. A Honlap üzemeltetője

A www.irisintezet.hu üzemeltetője a „Geronto-MED 2005” Nonprofit Kft
(székhely: 8623 Balatonföldvár, Kemping utca 3/A, adószám: 22210991-2-14, cégjegyzékszám: 14-09-309359, email cím: info@irisintezet.hu, képviseli: Dr. Kelemen Zoltán Károly, ügyvezető),
bejegyző cégbíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága, kamarai tagság: Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara.

II. Szerzői jog

A Honlapon megjelenített védjegyek, logók, valamint egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak. Kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül harmadik személy  emmilyen módon és jogcímen nem használhatja, nem másolhatja, nem terjesztheti, és nem teheti közzé. Tilos a Honlapon előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül bármilyen más  onlaphoz kapcsolást (linket) létrehozni. Lajstromozott védjegy, valamint szerzői jogi védelem alatt álló mű jogellenes felhasználása jogi eljárást vonhat maga után.

III. Felelősség

Az Üzemeltető a Honlap használatából, illetve annak bármikor, bármilyen okból, bármilyen időtartamra bekövetkező elérhetetlenné válásából esetlegesen eredő kárért,  eszteségért vagy költségért nem vállal felelősséget. Nem vállal felelősséget továbbá semmilyen, arra jogosulatlan személy által végzett, illetve késedelmes információátadás, számítógépes  írus, vonal- vagy rendszerhiba következtében az adatokban végbemenő változásért sem. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a Honlapon megjelenített tartalmak módosítására,  ovábbá elérhetőségük megszüntetésére. Az Üzemeltető nem vállal továbbá felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyek a  onlaphoz kapcsolódnak, vagy amelyre hivatkoznak.

IV. Tárhelyszolgáltató adatai

Cégnév: Websupport Magyarország Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.
Adószám: 25138205-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-381419
Email cím: support@websupport.hu